Billig El

Tag del i kampen mod de tårnhøje elpriser, og kæmp for de forståelige elregninger. Skift til nettopower på tre minutter, og få billig el.

Tilmeld dig her

Hjem / El / Billig el

Billig El

Tag del i kampen mod de tårnhøje elpriser – og kæmp for de forståelige elregninger. Skift til nettopower på 3 minutter og start kampen.

Hvorfor blive kunde hos nettopower ?

Søger du billig el – eller måske rettere den billigste el – på markedet? Og ønsker du hverken at gå på kompromis med prisen, kvaliteten eller den gode kundeservice? I så fald er nettopower uden tvivl det rette match for dig.

Nettopower er den anderledes dreng i klassen. Vi ønsker ikke at måle os med alle de store og pengefikserede elselskaber, der spiser de danske forbrugere af med dyre abonnementsbindinger, tårnhøje elpriser og komplicerede elregninger. Tværtimod.

Vi ønsker udelukkende at servicere den enkelte kunde på den bedste og mest prisvenlige vis. Det gør vi ved at kombinere billig el med kvalitetsorienteret kundeservice, der gør det både legende let, sjovt og ikke mindst pengebesparende at være elkunde i Danmark.

Lyder det for godt til at være sandt? Læs med nedenfor, hvor du får syn for sagen. Her har vi oplistet tre gode grunde til at vælge billig el fra nettopower.

Ikon_billig_el

Bedste service

nettopower leverer ikke bare god kundeservice. Vi garanterer et serviceniveau i decideret verdensklasse – med fokus på dig og dine behov. Derfor er vi også i toppen over Danmarks bedst anmeldte elselskaber på Trustpilot.

Ikon_aflaes_maaler

Billig el. Punktum

nettopower er blevet kåret som markedets billigste elselskab på variable elpriser i kategorien op til 1.800 kWh/år. Det gælder både for Østdanmark og Vestdanmark. En topplacering, som vi agter at generobre år efter år.

Ikon_bliv_kontaktet

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange kunder føler sig snydt eller ført bag lyset, når de ser deres elregning. Det ønsker nettopower at lave om på ved at ændre branchen. Vi er på kundens side – til hver en tid. Og vi gør op med de høje og urimelige priser på elmarkedet.

Går du og overvejer at skifte elleverandør, og vil du denne gang gerne gå med et langt bedre alternativ, der kan levere billig el – hvis ikke den billigste el – i Danmark? Det forstår vi sådan set godt. Der kan nemlig være enormt store besparelser at hente på kistebunden ved udelukkende at skifte til ny leverandør blandt de billige elselskaber på markedet. Og her ligger nettopower i den grad helt i toppen.

Vi er blandt de få kandidater på elmarkedet, der for alvor kan kæmpe om titlen som ”landets billigste elleverandør”. En titel, som man bestemt ikke kommer sovende til, og som vi hver eneste dag arbejder stålsat på at kunne opnå og fastholde.

Så hvis du gerne vil have billigere strøm og ikke orker hverken at skulle afsøge hele markedet for det billigste elselskab eller bøvle med besværlig og tidskrævende overflytning, ja, så er nettopower svaret på dit nye elselskab – billigt, nemt og hurtigt.

Alting er inklusiv – selvfølgelig også en billig elpris

Hos nettopower viser vi altid den totale elpris pr. kWh – alt inklusiv. Vi skærer helt ind til benet og sorterer alt overflødigt fra, så du ved, hvad du får – og så du altid er garanteret den absolut billigste el. Vores simple produkt betyder således, at du ikke skal betale for et dyrt elabonnement, bøvle med lange bindingsperioder eller blive ubehageligt overrasket af skjulte tillæg, ekstraomkostninger, oprettelsesgebyrer osv. Det eneste, du reelt set skal forholde dig til, er, at du får det bedste elselskab med ekstremt favorable og billige elpriser.

Når vi siger, at du får billig el hos os, ja, så mener vi det også. Vi lægger nemlig altid handling bag vores ord og går målrettet mod at skabe gode resultater til glæde for alle vores kunder. Denne indsats har de seneste mange år båret frugt i form af stribevis af topplaceringer i statistikkerne. Senest har vi høstet flotte placeringer i top 2 over billigste elselskaber i Danmark:

En førsteplads på variable elpriser i kategorien op til 1.800 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.

– En andenplads på variable elpriser i kategorien op til 4.500 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.

Efter at Engrosmodellen blev indført d. 1. april 2016 (og den deraf følgende forventning om øget konkurrence), har vi med jævne mellemrum yndet at sammenligne billig strøm blandt eksisterende elleverandører på markedet. Det gør vi som elselskab med ønsket om dels at bidrage til et gennemskueligt og gennemsigtigt elmarked og dels at understrege vores egen position som billigt elselskab.

Danmarks billigste el – flere år i træk

Hvor får jeg den billigste el? Du spørger dig selv, om det overhovedet er muligt at finde ud af. Så skal vi hjælpe dig på vej. Ifølge Energitilsynets årlige prissammenligningsrapport fra 2019 er nettopower som sagt blevet kåret til (endnu engang) at være blandt de absolut billigste elselskaber i landet. Men den gode resultathistorik går faktisk meget længere tilbage. Vi er enormt stolte af gang på gang – år efter år – at levere topplaceringer og -resultater, der medvirker til gradvist at rykke og ændre ved elmarkedets ellers tårnhøje og unfair priser.

Vi vil være blandt de billigste elleverandører, og så længe det er muligt, vil vi blive ved med at foretage prissammenligninger for at (be)vise vores værd. Men også for at gøre det tydeligt over for forbrugerne, hvilke selskaber der reelt set har billig el, og hvem der ikke har – også selvom de måske ytrer det.

Dog vil vi ikke udelukkende være leverandør af den billigste el på markedet. Nej, vi ønsker også at være den bedste elleverandør. Netop derfor gør vi en stor dyd ud af altid at levere den bedst tænkelige kundeservice, hvilket har ført til, at vi i dag ligger helt i toppen på Trustpilot blandt de bedst anmeldte elselskaber i Danmark.

Vores gennemsnitspris for Marts
(Vest for storebælt)
71.23 øre/kWh*

*Pris for selve strømmen, inkl. moms

2.14 kr/kWh**

**Samlet pris inkl omkostninger til transport, elafgifter, PSO, selve strømmen og moms

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

Vores gennemsnitspris for Marts
(Øst for storebælt)
67.63 øre/kWh*

*Pris for selve strømmen, inkl. moms

2.22 kr/kWh**

**Samlet pris inkl omkostninger til transport, elafgifter, PSO, selve strømmen og moms

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

Følg elprisen time for time

– med vores gratis elpris app

Brug strømmen, når den er billigst – og spar, når elprisen er høj. Med vores gratis elpris app på din smartphone kræver det altid blot et greb i lommen at finde ud af, hvor meget 1 kWh koster netop nu og om 5 timer. 

Sådan får du billig
el – nemt og hurtigt

Her kan du blive klogere på, hvordan processen forløber, fra du tilmelder dig, til du begynder at spare penge på din elregning. Kun ved hjælp af tre hurtige procestrin sikrer vi dig nem oprettelse som elkunde hos os – og dermed direkte adgang til vores billige el. Værsgo!

BilligElNy-01

1. Nem tilmelding

Det tager bogstaveligt talt kun 5 minutter at udfylde vores simple onlineformular, der baner vejen for din billige el fra nettopower. Og vi klarer selvfølgelig hele overflytningen – medmindre du fraflytter din bolig, der i så fald vil kræve, at du selv melder det til din tidligere elleverandør.

Ikon_gennemsigtighed

2. Hurtig godkendelse

Efter 1-2 dage er dit skifte blevet godkendt, og du er nu meget tæt på at kunne nyde godt af den fremragende kombination af billig el, simple elregninger og suveræn kundeservice hos et af Danmarks bedste elselskaber.

Ikon_meld_flytning

3. Sikker levering

Når skiftet er gennemført sikkert og effektivt, vil du efter 2-5 ugers tid blive registreret officielt som ny kunde hos nettopower. Vi glæder os og kan nærmest ikke vente – kan du?

Et lille elselskab med store ambitioner om billigste el

Da vi helt tilbage i 2012 lagde grundstenene til nettopower, formulerede vi en stålsat vision om at være den nye, alternative og prisvenlige spiller på elmarkedet. Ambitionen var klar: at gøre op med de store og dyre elselskaber, som dengang havde monopol på markedet.

Vi vidste godt, at vi kunne levere billigere el. Men vi var indledningsvis i tvivl om, hvorvidt projektet kunne realiseres rent teknisk – med systemer og alt, hvad der hører sig dertil. 

Vi fandt heldigvis hurtigt ud af, at de nuværende systemer var forældede og ikke gearet til et “moderne” elselskab, hvor kunderne er i fokus. Derfor besluttede vi os straks for at etablere vores egne systemer. Det vil sige, at vi i dag har et team af specialister in-house, som står for at holde styr på kunder, regninger, priser og al lignende drift af vores elselskab. Og i samlet flok har vi nu formået at kunne levere noget af det billigste el i Danmark.

Denne omsadling og opbygning af egne systemer har skabt en solid forretning, der kan skære alle unødige udgifter fra, som mange af de store elselskaber tynges af. Og det kommer til syvende og sidst alle vores kunder til gode i form af billigere el – hvis ikke den billigste el på markedet.

Vi kan desværre ikke trylle med prisen pr. kWh, da den er bestemt af en række fastdefinerede faktorer – heriblandt skatter, afgifter og transport, som gælder for alle udbydere.

Men der, hvor vi rent faktisk godt kan gøre en forskel på markedet såvel som for dig, er på tillæget til elprisen, hvor du hos os kan hente betydelige besparelser. Og selvom vi her snakker øre på den korte bane, vil besparelserne på længere sigt kunne løbe op i store summer, som kan mærkes på din pengepung.

Men én ting er besparelser i kroner og øre. Noget andet er de værdier, som ikke direkte kan måles og optælles på anden vis end ved mængden af tilfredse kunder. Det drejer sig selvsagt om den gode kundeservice. 

Denne service går vi ekstremt meget op i, fordi vi ønsker at gøre livet som elkunde i Danmark så nemt, sjovt og budgetvenligt som overhovedet muligt. Og det gør vi blandt andet ved at tilbyde simple og forståelige elregninger og de mange andre fordele og muligheder, du finder på vores digitale selvbetjening. Her kan du få overblik over vores billige el og følge med i dit private elforbrug time for time samt udviklingen over længere tid og meget mere.

Vi håber, at vi snart kan byde dig hjerteligt velkommen som kunde hos nettopower. Læs mere om vores skarpe elpriser, eller kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe – og ikke mindst levere billig el til dig.

Billigste elselskab – den eneste rigtige vej frem?

Der findes omkring 50 elselskaber og elleverandører i Danmark, så det kan være vanskeligt at finde frem til netop det, der er billigst. Det kan også afhænge af din situation, og der er faktorer som geografi og abonnementstype, der afgør, hvilket elselskab der vil være det billigste for dig. 

Det er naturligt i en tid med svingende og usikre elpriser, at du som forbruger søger at spare penge ved at finde den billigste eludbyder. Elektricitet kan vi trods alt ikke undvære i en moderne verden, så hos nettopower mener vi, at du ikke skal betale mere for det, end du højst behøver. Derfor er vi også tidligere blevet kåret som Danmarks billigste elselskab.

Det kan være en jungle at finde frem til det billigste elselskab for dig, hvilket også skyldes, at alle elselskaberne minder utroligt meget om hinanden. Så hvad er det billigste elselskab, du kan få, blandt 50 selskaber, der har svært ved at differentiere sig fra hinanden? Deres slutprodukt er jo mere eller mindre det samme. 

Derfor vil vi også minde dig om, at selvom vi gør alt for at holde vores priser nede, så er der faktorer, som vi har erfaring med, gør vores kunder glade og tilfredse. Det handler ikke altid kun om at finde ud af, hvilket elselskab der er billigst.
FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Du får den billigste strøm ved at vælge en leverandør, der ikke opkræver en masse gebyrer og tillæg. Derudover er det en fordel at vælge et elselskab, der har sine egne systemer, så de ikke skal købe el (til overpris) hos et sekundært elselskab. Det er desuden ofte en fordel i det lange løb, at du har en elaftale med variabel elpris.

Typisk koster 1 kWh rundt regnet et par kroner. I løbet af 2022 har denne pris dog været en smule højere, hvilket primært skyldes krigen i Ukraine. I prisen indgår der blandt andet afgifter til staten og moms. Skal du betale cirka 2,25 kr. normalt – eller cirka 4 kr. i 2022 – pr. kWh, får du altså en god pris på el. Skal du betale meget mere, kan det være værd at overveje at skifte udbyder.

Prisen på el afhænger af udbud og efterspørgsel. Derfor er prisen på el lavere om natten end om dagen, hvor de fleste benytter elnettet. Du kan dog næppe time dit elforbrug herefter, så find i stedet et billigt elselskab, hvor du ikke betaler over et par kroner pr. kWh – uanset tidspunkt.

Hvilket elselskab er bedst for dig?

Har det billigste elselskab god kundeservice og letforståelige elregninger?

Kvaliteten af den elektricitet, der kommer ud af din stikkontakt, er den samme – uanset hvad du betaler for den. Derfor er det kun forståeligt, at du gerne vil betale så lidt som muligt for den strøm, du får leveret, ved at finde det billigste elselskab. Det bedste elselskab for dig kan sagtens være mere end blot det billigste. 

Der er faktorer som bæredygtighed, forståelige elregninger, god rådgivning, nærværende kundeservice, stabil drift og meget andet, der kan have indflydelse på, hvor tilfreds du er og bliver med dit elselskab.

Hvis vi skal se nærmere på den første, nemlig bæredygtighed, så handler det naturligvis om, at hvis du vægter miljøet meget højt, så skal du helt sikkert vælge et elselskab, hvor du kan vælge grøn strøm. Det betyder, at den elektricitet, du bruger, udelukkende kommer fra vindmøller, vandkraftvæker mv. Det har du selvfølgelig mulighed for at vælge hos nettopower – mod et nærmest kun symbolsk beløb. Så tager du en aktiv beslutning om at støtte den grønne omstilling!

Hernæst kommer vi til det faktum, at du skal overveje, om du er villig til at gå på kompromis med den gode nærværende kundeservice og elregninger, hvor du rent faktisk kan forstå, hvad det er, du betaler for hvornår. Hos nettopower skruer vi helt ned for priserne og arbejder udelukkende med variable elpris-abonnementer, fordi vi ved, at statistikkerne siger, at det er langt det billigste for vores kunder i længden. Vi er selv strømforbrugere. Og vi driver nettopower, som vi gerne selv vil modtage vores strøm. 

En ting, vi kan genkende fra os selv, og som vi ofte hører fra kunder, der skifter til nettopower, er, at elregningerne kan være utroligt uoverskuelige. Det kan ikke være meningen, hvis du spørger os. Vi vil gerne være det billigste elselskab, men det allervigtigste er, at du føler dig oplyst som kunde. Du skal selv kunne gennemskue, nemt og hurtigt, præcis hvor mange kWh du betaler for, og om du har reduceret elafgift. Hvis du har flere boliger, skal det være nemt at skille dem ad. Dét er for os det bedste og billigste elselskab. 

Nettopower som den sjoveste og billigste elleverandør

Jo, vi er et af de billigste elselskaber i Danmark, og jo, du kan som kunde i nettopower vælge kun at få leveret ren, miljøvenlig og grøn strøm. Men det betyder ikke, at vi ikke også er et hypermoderne elselskab, der følger med i, hvad vores kunder vil have. Vi udvikler os konstant, fordi vi ved, at det kan være svært for elforbrugere at kende forskel på os og markedets øvrige, dygtige eludbydere. 

Derfor har vi valgt, at vi vil være transparente i alt vores arbejde og de ydelser, vi tilbyder vores elkunder. Vi har blandt andet:
  • ingen binding – du kan smutte når som helst
  • ingen hemmelige gebyrer, som vi først afslører til allersidst
  • ingen abonnementsbetaling – du betaler kun for den strøm, du rent faktisk bruger
  • ingen begrænsede tilbud eller smart lokkemad. Alt er ligetil og nøjagtigt, som det står
  • udelukkende variabel strøm, som afregnes time for time – du betaler altså det, som elprisen er i den time, du bruger strømmen. Det, synes vi, er mest fair – og så er det billigst i længden for dig. 

Vi håber, du blev klogere på, om det billigste elselskab er det bedste valg for dig.

Sælg din strøm
til os, og få råd
til mere

Modtag betaling for din elproduktion fra solceller, batterier eller vindmøller.