Vil du skifte elselskab?
Vi har gjort det legende let!

Overvejer du at skifte elleverandør? Er du og husstanden efterhånden ved at være trætte af at modtage dyre elregninger hver måned, som ikke er til at gennemskue?

Kom anderledes i stødet hos nettopower med billig el til hjemmet, og oplev den mærkbare og positive forskel, det giver på elregningen. Vi har nemlig gjort det legende let for dig at skifte elselskab til nettopower. Der er ganske få step, og vi har strømlinet hele processen, så det både er nemt at tilmelde dig og efterfølgende at administrere, overvåge og styre dit elforbrug, dine regninger og personoplysninger digitalt.

Det er både nemt, hurtigt og sikkert at skifte elselskab til nettopower. Læs med herunder, hvor du får en komplet guide til at skifte elselskab samt en præsentation af, hvordan vi gør det nemt, bekvemt og gennemskueligt at skifte elleverandør.

Tilmeld dig her

Hjem / El / Skift elselskab

Skift elselskab

#1 Valg af elselskab – alt samlet i ét elprodukt hos nettopower

Hos nettopower banker vores hjerter for to ting: 

 1. Vores glade elkunder
 2. God, billig el. 

Den kærlighed, mener vi, kan mærkes på vores elprodukt. Vores el og din el – og vi har gjort det super simpelt og ligetil med afsindigt nem oprettelse og gennemskuelige priser. 

Vi leverer til hele Danmark og til en variabel elpris, hvilket gør det nemt for dig at planlægge dit elforbrug, så du bruger strømmen, når elprisen er lavest. Og vi kan garantere dig den absolut bedste elkvalitet på markedet, da vores el kommer fra Nord Pool – det vil sige den selvsamme el, som de store elleverandører sælger. Forskellen er bare, at vi har lavere honorarer og elregninger, som er lette at forstå. Det kan du alt sammen få glæde af, hvis du skifter elleverandør til nettopower.

Det er nemt og billigt. 

Vi har samlet alt i én pakkeløsning, der er skrællet for dyre abonnementsbetalinger og ikke indeholder skjulte gebyrer. Du ved således præcis, hvad du får, og det er nemt at forstå. Vi vil nemlig bare så gerne genetablere den gode energi mellem dig og din elregning. Derfor har vi gjort vores elaftaler så simple og enkle som overhovedet muligt. Skift elselskab hurtigt og nemt til nettopower, hvis du vil have en elregning, som er til at forstå. 

Vi gør det ud fra en stålsat ambition om at gøre dit forhold til elregningen og -forbruget langt bedre og nemmere. Rigtig mange oplever nemlig elregningen som en udfordring. De synes, elregningen er indviklet. Den er svær at afkode. Og de er i tvivl om, hvad de rent faktisk får og betaler deres penge for – og ikke mindst, hvorfor de betaler for det. 

Det gør vi op med hos nettopower, hvor vi mener, at det bedste elselskab gør det nemt og billigt at være elkunde.

#2 Tilmelding – det tager kun 3 minutter at skifte til nettopower

Tre minutter. Det er det eneste, der adskiller dig og os i nettopower. Kan du undvære tre minutter? Så kvitterer vi med en kvalitetssikker kundeaftale på el direkte til din husstand eller virksomhed.

Vi har kogt tilmeldingsprocessen ind til sølle tre simple step, når du vil skifte elselskab. 

Det hele kan endda gøres digitalt via vores hjemmeside, hvor du tilmelder dig nettopower som dit nye elselskab, imens du sidder tilbagelænet i din bløde sofa. Det eneste, det kræver af dig, er, at du skal udfylde vores online tilmeldingsformular som enten privat- eller erhvervskunde med følgende informationer:

 • dine personoplysninger
 • din installationsadresse
 • din situation (skift eller flytning)
 • mulighed for tilvalg af strøm fra danske vindmøller.

Og resten klarer vi for dig. Det har aldrig været nemmere at skifte elleverandør. Læs mere om at skifte elleverandør ifm. flytning længere nede på siden.

NettoPower_07
NettoPower_06

#3 Skift elselskab hurtigt – en strømlinet proces uden afbrydelser

Når vi siger, at vi klarer resten for dig, mener vi det. Det skal nemlig være trygt og sikkert at skifte eludbyder.

Nu kan du sådan set bare læne dig godt tilbage i sofaen, imens vi både sørger for at opsige aftalen hos din tidligere elleverandør og sikrer, at din startdato som kunde hos nettopower passer præcis med slutdatoen hos din tidligere elleverandør, så dit skift af energiselskab går så smooth som muligt.

Du skal altså ikke bekymre dig om eller gøre noget som helst, og du skal på intet tidspunkt være nervøs for at blive pålagt uønskede gebyrer i forbindelse med opsigelse, så længe du husker at sætte en startdato efter bindingen – vi kan nemlig ikke se din binding hos den nuværende udbyder. 

Der er desuden ikke pålagt gebyr ved oprettelse eller lignende procesomkostninger. Og vi kan naturligvis garantere dig, at du under skiftet aldrig vil stå uden strøm. 

Sagt på en anden måde: Skift elselskab til nettopower, og oplev en ubesværet og strømlinet proces – helt uden afbrydelser.

#4 Din nettopower-konto – få 100 % styr på din gode energi

Når du er oprettet som kunde hos nettopower, får du din egen private kundekonto, som du har fuld kontrol over, og som du til hver en tid frit kan tilgå med dit login på Mit nettopower

Via vores selvbetjening får du det forkromede overblik over dit elforbrug i kWh og dine personoplysninger. Du kan blandt andet:

 • ændre indbetalinger
 • rette betalingsoplysninger
 • holde styr på, betale og downloade elregninger
 • få overblik over dit elforbrug tilbage i tiden
 • blive opdateret med seneste nyt fra elbranchen.

Råder du over flere ejendomme? Så kan du nemt administrere dem alle via samme konto, når du har overført dem til nettopower. Du har således populært sagt 100 % styr på din gode energi – samlet ét sted.

NettoPower_08
NettoPower_12

5. ”Alt i én”-løsning – fleksibel, automatisk og uden binding

Er du i tvivl om, hvilket elselskab du skal vælge? Hos nettopower er det nemt, bekvemt og ubesværet at være elkunde. Faktisk skal du nærmest ikke røre en finger. 

Vores høje kundeservice dækker nemlig over en fleksibel og simpel ”alt i én”-løsning. Det betyder, at når du først er oprettet som kunde, kører det hele ganske automatisk. Du skal ikke engang bruge energi på at frygte dumme bindinger eller dyre abonnementer – for de er ikke velkomne hos os.

Vi beregner dit forventede strømforbrug og trækker dagligt det strømforbrug fra din nettopower-konto. Når din konto løber tør for penge, tanker vi den op igen med netop det beløb, som du – på din konto – har indgået en aftale om, da du skiftede elselskab og blev kunde hos nettopower. Det vil typisk foregå én gang om måneden afhængigt af den gældende elpris og dit elforbrug. Du kan også vælge at betale for en længere periode ad gangen. 

Det er fuldstændig op til dig. Kort sagt: en tilpasningsdygtig, automatiseret og smart elløsning tilpasset dine behov og ønsker. Så er det nemt at vælge elselskab, ikke sandt?

Komplet guide til skift af elselskab – det har aldrig været nemmere

Rigtig mange danske elforbrugere forbinder det at skifte elselskab med en langsommelig, besværlig og uoverskuelig affære, som de faktisk har svært ved at finde ud af, hvordan de får sat i værk. 

Samtidig kan det umiddelbart virke som små og ubetydelige nuanceforskelle, der adskiller de mange forskellige leverandører på markedet. Så hvordan vælger man lige den rette elleverandør, der rent faktisk vil gøre en forskel, som kan ses på elregningerne fremover?

Faktum er, at hvert elselskab afspejler individuelle principper og betingelser, og der kan være betydelige forskelle i forhold til den samlede elpris og ekstraomkostninger. Det kan derfor være en vanskelig opgave at gennemskue udvalget og vælge elselskab.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. 

Hos nettopower har vi gjort vores ypperste for at rede alle trådene ud for dig og klarlægge processen, så du har de optimale betingelser for at kunne træffe en god og velinformeret beslutning, når du skal skifte elselskab. Vi har udarbejdet en simpel og komplet guide, der klæder dig perfekt på til skift af elselskab, så det kan foregå gnidningsfrit og effektivt.

I vores guide kan du blandt andet læse om:

 • Hvordan du bruger elpristavlen.
 • Hvordan du bedst kan vurdere balancen mellem service og pris.
 • Hvordan du undgår at falde for sælgernes ufine tricks.
 • Hvordan du helt lavpraktisk bærer dig ad med at skifte elleverandør.

Og meget andet.

I visse kredse ville man måske kalde denne guide for en falliterklæring og undergravning af egen forretning. Men det er det nu på ingen måde i vores optik. Vi kalder det i stedet for en ny tilgang til elbranchen. Vi mener nemlig, at 100 % gennemsigtighed for elkunderne og lave elpriser er vejen frem – og ikke mindst en god forretning for alle parter.

Selvom guiden er udformet før den 1. april 2016, hvor der kom nye regler på elmarkedet, er mange af punkterne fortsat aktuelle og gyldige i dag, hvorfor guiden også har sin fulde berettigelse og stor brugsværdi. Derudover har elberegner.dk en fremragende og lettilgængelig guide til, hvordan du skifter elselskab på nul komma dut.

Hos nettopower er det vores fornemmeste opgave at gøre det legende let for dig at skifte elselskab. Når du først har tilmeldt dig, klarer vi overflytningen til nettopower hurtigt og effektivt. 

Hvilket elselskab skal jeg vælge? Gør dit forarbejde med omhu

Er du i tvivl om, hvorvidt vi er det rette match for dig, kan du med fordel besøge elpris.dk, hvor du nemt kan sammenligne vores priser med vores konkurrenters priser. Og vi kan godt allerede afsløre, at vi er yderst konkurrencedygtige.

Hos nettopower sætter vi en ære i at levere billig strøm og fantastisk service til alle vores kunder, og det er efter vores overbevisning netop opskriften på vores topplacering på Trustpilots liste over de bedste energiselskaber i Danmark. En placering, vi er stolte over – for vores kunders mening tæller. Og vi vil også meget gerne høre din mening.

Skift elselskab i forbindelse med flytning – det betaler sig

Står du midt i flytterod, eller planlægger du og familien en snarlig flytning? I så fald kan du med fordel overveje at skifte elselskab i samme ombæring. 

Det er nemlig en kærkommen lejlighed til at tage din månedlige eludgift op til revision og undersøge, om du måske kan gøre det billigere og spare på elregningen fremover. Og det kan du højst sandsynligt, hvis du vælger at skifte elleverandør til nettopower. 

I det tilfælde, at du allerede er flyttet ind i dit nye hjem, er det ikke for sent at skifte elselskab. Vi kan levere el til din husstand eller virksomhed op til 14 dage bagudrettet.

Prioriter dit valg af elselskab

Når man skal flytte, er der mange ting at tage hensyn til, og her står skift af elselskab sjældent øverst på to do-listen. Tværtimod bliver det desværre ofte nedprioriteret, og det kan ende med at have økonomiske konsekvenser. Hvis du eksempelvis flytter ind uden at tage stilling til din elleverandør, kan elleverandøren være nødsaget til at afbryde strømmen grundet manglende betaling. Det koster typisk fra 1.500 kr. og opefter at få åbnet for strømmen igen, og du er tilmed nødsaget til at betale depositum for fremtidig leverance. Sådan skulle det nødigt ende.

Derfor er det altid en god idé at skifte elselskab, inden du flytter ind eller meget kort tid efter flytningen. 

Vi har forsøgt at gøre det at skifte elselskab så nemt, hurtigt og ubesværet som overhovedet muligt via vores online tilmelding. Det eneste, du skal gøre, er at krydse punkt nummer tre af i tilmeldingsformularen, der angiver, at du er flyttet eller er på vej til at flytte. På den måde ved vi, at der er tale om en flytning, og så klarer vi resten for dig.

Skulle der mod forventning opstå udfordringer med at skifte elselskab, kontakter vi dig og sørger for, at skiftet effektueres korrekt og ordentligt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dit skift af elleverandør, kan du med sikkerhed finde svaret i vores gratis guide til skift af elselskab, som du finder lige her på hjemmesiden. Og har du brug for yderligere vejledning, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

nettopower er meget end bare el. 

Vi er et nytænkende elselskab, der foruden super favorable og lave elpriser går ekstremt meget op i kundeserviceretfærdighed og gennemsigtighed. Vi vil ganske enkelt alle vores kunder det bedste – så simpelt er det! 

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, elpriserne er urimeligt høje, og alt for mange kunder føler sig snydt. Det ønsker nettopower at lave om på – og vi altid på din side.

Guide til skift af elselskab

Forvirret af elmarkedet? Det forstår vi godt. Men bare rolig – vi tilbyder dig en gratis guide, der klæder dig optimalt på til at skifte elselskab.

Service i verdensklasse

nettopower har branchens bedste kundeservice. Som det eneste elselskab i Danmark scorer vi fire stjerner på Trustpilot – og vi lever af og for vores tilfredse kunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det behøver ikke være svært at skifte elselskab. Hos nettopower klarer vi overflytningen for dig og sørger for at opsige dit abonnement hos din tidligere udbyder. Et skift til nettopower tager tre minutter og kan klares hvor som helst og når som helst.

Som udgangspunkt skal du selv opsige aftalen med dit elselskab, når du flytter, men ikke hos nettopower. Skifter du til nettopower i forbindelse med en flytning, sørger vi for at opsige din aftale for dig, så du ikke behøver bekymre dig om det.

Hvordan du skifter elselskab, afhænger af, hvilket elselskab du skifter til. Hvis du skifter til nettopower, klarer vi det hele for dig. Du skal blot tilmelde dig som kunde, hvilket ikke tager mere end tre minutter.

Bliv kunde – i dag

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, eller har du et spørgsmål? Kontakt os allerede i dag.