Vi sænker prisen på gas – så alle kan være med

Er du interesseret i at spare på din varmeregning?
Tilmeld dig naturgas hos nettopower og gør en forskel – for dig selv og pengepungen.

Tilmeld dig her

Hjem / Naturgas / Gaspriser

Vi sænker prisen på gas – så alle kan være med

Er du interesseret i at spare på din varmeregning? Tilmeld dig naturgas hos nettopower og gør en forskel – for dig selv og pengepungen.

Vores billige naturgaspriser er ikke varm luft – naturligvis

Har du hørt om naturgas? Og vil du gerne hoppe med på bølgen? I så fald er du landet det helt rette sted, da vi hos nettopower kan præsentere dig for nogle af landets absolut laveste og mest konkurrencedygtige gaspriser.
Lyder det for godt til at være sandt? Det er det skam ikke! nettopower dit personlige gasselskab, og vi bestræber os på at levere billig gas til hele landet. Du kan selv få syn for sagen her på siden, hvor du kan læse mere om vores naturgas, priser og fordele.

Kort sagt: Vores lave gaspriser er alt andet end varm luft, og du kan forvente den bedste kvalitet på markedet – naturligvis.

Skift nemt og hurtigt – og få billige priser på naturgas

Nu tænker du måske, at det er både tidskrævende, bøvlet og besværligt at skifte fra dit nuværende el- eller gasselskab til et nyt? Det forstår vi sådan set godt. Men sådan forholder det sig ikke hos nettopower. Vi står nemlig ikke kun for billige gaspriser – men også for optimal kundeservice. Vi ønsker, at så mange som muligt skal have mulighed for at nyde godt af vores lave naturgaspriser.

Netop derfor har vi valgt at strømline hele vores tilmeldingsproces, så den udelukkende består af meget få trin – også selvom du allerede har et gasselskab. Det eneste, du skal gøre, for at kunne modtage vores konkurrencedygtige priser, naturgas og service, er at tilmelde dig via vores onlineformular, hvorefter vi klarer resten for dig.

Vi kontakter dit nuværende selskab og sørger for, at overflytningen sker ganske gnidningsfrit og uden besvær. Så du kan såmænd trygt læne dig tilbage og slappe af samt glæde dig til at modtage vores naturgas – priser på gas, der aldrig skuffer!

Kvalitetssikker naturgas – priser, der er til at betale sig fra

Men hvad koster gas egentlig hos nettopower? Lige her på siden vil du altid kunne holde dig opdateret på vores naturgaspriser nu og fremover. Ligesom ved vores elpriser gør vi nemlig en stor dyd ud af at være transparente og fremlægge alle vores gaspriser offentligt, så du som kunde ved, hvad du får – og betaler for. Det er mest fair i vores optik.

Hvad koster 1 m3 gas – det kan du desuden også blive klogere på. Og når vi siger, at vi bestræber os på at levere nogle af Danmarks absolut laveste gaspriser, så er det på ingen måde varm luft. Vi sætter handling bag ordene og ser frem til at være din billige leverandør af gas.

Glæd dig – for dét gør vi!

Gaspris

Vores gennemsnitspris for Marts
5.06 kr/m3*

*Pris for den rå gas, inkl moms

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

Billige gaspriser og optimal kundeservice – så kort kan det siges

Hos nettopower vil vi ikke bare være ligesom alle de andre elselskaber. Vi vil være anderledes – på den positive måde. Det betyder, at vi ikke bare anser vores kunder for at være ren forretning. Vi går rent faktisk op i at servicere og tilfredsstille vores kunder optimalt – både igennem billige gaspriser og kundeservice i verdensklasse.

Vi er altid på kundens side, og vi strikker vores ydelser for naturgas sammen således, at de bliver så simple, ubesværede og fair for dig som overhovedet muligt. Hvis du vælger nettopower som dit gasselskab, vil du således ikke kun opleve favorable naturgaspriser, men også kunne nyde godt af ikke at skulle forholde dig til bindingsperioder, skjulte tillæg, dyre oprettelsesgebyrer eller abonnementer.

Med andre ord: Du ved, hvad du får – og det kan du stole på. Vi er en pålidelig leverandør af gas, og vi leverer gas med samme forsyningssikkerhed som alle andre energiselskaber. Dog med den vigtige forskel, at vi ensidigt fokuserer på lave gaspriser og super kundeservice.

Og hvordan kan vi så bevise, at vi er blandt de billigste gasselskaber i Danmark? Jo, det skal vi sige dig. Vi vil lave prissammenligninger. Det har vi faktisk allerede gjort i forhold til vores el, og her er vi stolte af på nuværende tidspunkt at have hentet hele tre førstepladser og én andenplads inden for de seneste fire prissammenligninger. Og vi påtænker i den grad at fortsætte de gode takter – med ambitionen om også at kunne levere lignende topresultater fremover med vores skarpe naturgaspriser.

Vores naturgaspriser
– alle kan være med

Hos nettopower tilbyder vi gaspriser, hvor alle kan være med. Det er ikke nogen hemmelighed, at naturgaspriserne hele tiden varierer, men vi garanterer, at vi sigter efter at gøre priserne så konkurrencedygtige som overhovedet muligt.

Vi arbejder desuden med variable priser fremfor faste priser på vores naturgas. Det kan for mange kunder virke en smule skræmmende ikke at vide præcis, hvor meget der skal op af lommen måned for måned. Men du har absolut intet at frygte. Med en variabel naturgaspris har du mulighed for at spare penge. Især i sommermånederne, hvor prisen på naturgas generelt er lavere. I diagrammet herunder kan du få et indblik i ændringer i vores naturgaspriser.

kr/m3 (inkl moms)

Måned

Hvad påvirker prisen på naturgas?

Ligesom så meget andet, så påvirkes naturgaspriserne selvfølgelig af udbud og efterspørgsel. Under corona faldt efterspørgslen på naturgas, da meget lukkede ned. Da der så blev åbnet igen, og hjulene igen blev sat i gang, steg efterspørgslen og dermed også priserne.

Selvom Danmark er så godt som selvforsynende, når det gælder naturgas, så bliver prisen stadig påvirket af de forskellige markeder. Norge er storleverandør af naturgas til resten af Europa og har især stor indflydelse på de danske naturgaspriser.

Priserne er fra forsyningstilsynet

Hvad betyder det helt konkret? Det betyder, at du kan stole på den pris, du får fra os. Selvom prisen på vores naturgas er variabel, skal du nemlig ikke være nervøs for, at der pludselig kommer ekstra udgifter. Mange andre udbydere lægger ofte både moms og abonnement oven i hatten. Derudover kan du også risikere, at du skal binde dig til en bestemt periode. 

Sådan er vi ikke hos nettopower. Her kan du regne med priserne. Så når du sidder og sammenligner os med andre udbydere, bør du lige have dette in mente. Selvom prisen ved første øjekast måske ser billigere ud hos andre leverandører, er det vigtigt, at du lige læser det med småt. 

Naturgaspriser

Hvad koster naturgas hos nettopower så helt konkret? Lad os få nogle tal på bordet. Nedenunder finder du et overblik over, hvad prisen har ligget på de seneste måneder hos nettopower. 

MÅNEDPRIS (KR / m3)
Aug'214.92
Sep'217.26
Okt'219.95
Nov´219.42
Dec'2113.31
Jan'229.56
Feb'229.15
Mar'2213.74
Apr'2212.46
Maj'2210.94
Jun'2210.80
Jul'2219.27
Aug'2226.78
Sep'2221.54
Okt'2210.27
Nov'2211.57
Dec'2214.04
Jan'237.80
Feb'236.66
Mar'235.61
Apr'235.35
Maj'234.33
Jun'234.48
Jul'234.44
Aug'235.01
Sep'235.36
Okt'236,11
Nov'237,37
Dec'236.38
Jan'245.77
Feb'245.02
Mar'245.06
Apr'245.30
Maj'245.37

inkl moms, ingen binding / 0 Kr. i abonnement

En overskuelig oversigt

Hos nettopower er gennemsigtighed en kerneværdi – og det er nært knyttet med pålidelighed og troværdighed. Vi opererer ud fra en filosofi om, at der intet er at skjule, og på den måde kan vi skabe et stærkt tillidsbånd til vores kunder gennem ærlighed og åbenhed.

Derfor vil du på denne side altid kunne danne dig et overblik over alle vores priser på gas i form af en overskuelig prisliste, der konstant opdateres, hvis der sker noget med vores naturgaspriser. Du vil således aldrig være i tvivl om, hvad gas koster hos nettopower.

Kort sagt: Favorable priser, naturgas i bedste kvalitet og 100% gennemsigtighed.

En elregning med gaspriser, der er til at forstå

Du er sikkert bekendt med, at din elregning ikke er det nemmeste at gennemskue og forstå. Sådan er det for rigtig mange danskere, men det vil vi hos nettopower lave om på. Vi mener, at det skal være nemt og bekvemt at være elkunde i dag – og det gælder også som kommende modtager af naturgas hos os.

Vores koncept er ekstremt simpelt og ligetil. Faktisk så simpelt, at du ved at læse lidt på denne side vil blive helt klædt på til at træffe det rette valg for dig. Og så tager det kun få minutter at tilmelde sig vores naturgas. Priser på vores ydelser kommer som sagt til at fremgå tydeligt her på hjemmesiden, når vi går i luften med vores billige gas.

Hvorfor nettopower som dit nye gasselskab?

Men hvorfor så vælge nettopower som din nye leverandør af naturgas? Priser er bare ét argument. Men derudover findes der en lang række andre gode grunde til at vælge netop os. Blandt de vigtigste finder du, at nettopower er skabt ud fra en stålsat ambition om at kunne gøre det nemmere og sjovere at være el- og gaskunde i Danmark. Vi ønsker, at du som kunde sparer gode penge, og derfor har vi også siden 2012 ligget helt i toppen af listen over Danmarks billigste elleverandører. Og der påtænker vi at blive liggende.

Vores vision på gasområdet er, at vi inden for den nærmeste fremtid kan indtage samme topplacering og position som førende gasleverandør. Vi kan servicere de fleste danskere, og med vores skarpe priser på gas kan vi forhåbentlig udbygge vores allerede eksisterende basis af tilfredse og loyale kunder yderligere fremover.

Derudover vil du også have mulighed for at administrere og holde styr på dit forbrug af naturgas, priser og dine personlige oplysninger via vores online selvbetjening på ”Mit nettopower”.

Med andre ord: Hos nettopower gør vi energi simpelt – på alle ledder og kanter. Det betyder blandt andet simple regninger, en nem selvbetjening, god kundeservice og i det hele taget en pålidelig og personlig gasleverandør, hvor det hele bare fungerer.

Ønsker du
naturgas?

Modtag betaling for din elproduktion fra solceller, batterier eller vindmøller.