Gør en forskel – Vælg grøn energi fra danske vindmøller

Vil du gerne gøre en forskel for verdensmiljøet? Nu har du mulighed for at vælge grøn strøm fra danske vindmøller som kunde hos nettopower.

Hjem / El / Elpriser / Strøm fra danske vindmøller

Bidrag til at fjerne de miljøskadelige fodspor med vores strøm fra danske vindmøller

Er du typen, der gør en aktiv indsats i dagligdagen for at reducere forureningen af miljøet, og vil du gerne have mulighed for at støtte den grønne omstilling endnu mere, end du allerede gør? I så fald bør du uden tvivl læse med her på siden, hvor vi kan præsentere dig for nettopowers grønne produkt og deres tilbud om grøn energi, der muliggør, at du rent faktisk kan gøre en forskel med dit elforbrug.

Hos nettopower tager vi stilling til klimadebatten. Vi vil ikke bare stå passivt og se til, mens kloden forurenes mere og mere, og vi erkender fuldt ud energiproduktionens store ansvar i denne sag. Netop derfor går vi aktivt ind i kampen for grøn energi i Danmark, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores tilbud til vores kunder om at kunne modtage grøn strøm.

Og hvad menes der så med ”grøn strøm”, og hvad er grøn energi egentlig? Jo, hos nettopower dækker det kort fortalt over strøm fra vindmøller, der er placeret på dansk jord. Så hvis du vælger strøm fra danske vindmøller, kan dit elforbrug således blive dækket af klimavenlig strøm, der gavner miljøet.

Grøn strøm er en god forretning for miljøet – og din pengepung

Men det er skam ikke kun miljøet, der drager fordel af dit valg af grøn energi. Det kan også ende med at gavne din privatøkonomi betydeligt i form af billigere elregninger på sigt. Grøn energi i Danmark vinder hurtigt frem for tiden, hvor bæredygtig adfærd og miljøvenligt forbrug står højt på listen hos de klimabevidste danskere. Og det kan vi i den grad mærke blandt vores kunder.

Den voldsomme efterspørgsel skaber højere konkurrence på grøn energi, hvilket presser priserne i bund – og her placerer nettopower sig iblandt de forreste pladser i kapløbet om at kunne levere billige elpriser på grøn energi i Danmark. En placering, som vi ikke har i sinde at give væk til andre for fremtiden.

Elforbrug med god samvittighed – for kun 19 kroner ekstra om måneden

Hos nettopower går vi ind for, at du ikke skal straffes økonomisk for at træffe en bæredygtig og miljørigtig beslutning, når det kommer til dit elforbrug. Derfor har vi også lanceret et ekstremt billigt og attraktivt tilbud til dig, der gerne vil kunne gøre en forskel for verdensmiljøet, uden at det koster dig en formue.

Dette tilbud går ganske enkelt ud på, at du for kun 19 kroner ekstra om måneden kan modtage strøm fra vindmøller i Danmark. Med dette lille ekstrabeløb vil du altså kunne forbruge el med god samvittighed i hverdagen – det vil sige grøn strøm af dansk kvalitet.

Grøn energi helt uden binding og ekstragebyr

Ligesom alt andet hos nettopower, binder vi dig ikke til din beslutning, hvis du vælger at takke ja til vores tilbud om at få strøm fra danske vindmøller. Tværtimod. Vi giver dig fuld frihed til at takke ja i første omgang, men også til efterfølgende at opsige aftalen, såfremt du fortryder eller ikke ønsker det længere. Vi leverer med andre ord grøn energi helt uden binding og opkræver ikke skjulte gebyrer udover de 19 kroner ekstra, som du betaler for grøn strøm.

Vores service er fleksibel og tilpasningsdygtig, hvilket betyder, at du kan støtte den grønne omstilling i et par måneder, et helt år eller endnu længere – det er fuldstændig op til dig. Vi kan (og må) dog ikke give dig 100 procent garanti for, at den strøm, der kommer ud af din stikkontakt, udelukkende er strøm fra vindmøller placeret i Danmark. Og det vil der formodentlig ikke blive ændret på.

Men i stedet for kompenserer vi herfor ved at købe oprindelsesgarantier, der svarer til den mængde strøm, vi sælger til dig – og på den måde bidrager du altså til en grøn omstilling uanset hvad. Når du tilvælger strøm fra danske vindmøller, får du en personlig el-deklaration (der udarbejdes hver sommer) som et klokkeklart bevis på, at du har tilvalgt dette produkt og bidrager til klodens ve og vel. På den måde bliver din støtte mere håndgribelig end blot en ekstra tilføjet linje på regningen.

Tilmeld dig grøn strøm fra nettopower – nemt og hurtigt

Nedenfor gennemgår vi, hvordan du som eksisterende eller ny kunde hos nettopower kan tilmelde dig strøm fra danske vindmøller – samt hvad denne service egentlig indebærer.

1. Tilmeld dig med kun få klik

Der er to måder, hvorpå du kan vælge strøm fra danske vindmøller. Hvis du er eksisterende kunde, skal du logge ind på din konto via selvbetjeningen og finde ”Mit abonnement” i dropdown-menuen. Herefter skal du trykke på ”Tilmeld” under ”Tillægsprodukter”. Er du derimod ny kunde, skal du i vores online tilmeldingsformular sætte kryds i fjerde punkt under ”Strøm fra danske vindmøller (19 kr. pr. måned inkl. moms)”.

2. Strøm fra danske vindmøller

Hverken vi eller andre elselskaber i Danmark kan garantere dig, at der kommer strøm fra danske vindmøller ud af din stikkontakt. Til gengæld kan vi tage et aktivt valgt om at købe oprindelsesgarantier, svarende til den mængde strøm vi sælger til dig. Og det er lige netop, hvad vi gør hos nettopower. På den måde kan du for kun 19 kroner om måneden være sikker på, at du rent faktisk støtter den grønne omstilling, hvilket er særligt aktuelt i en tid, hvor den ellers miljøstøttende PSO så småt udfases.

3. Certifikat

En ting er at træffe beslutningen om at ville støtte den grønne omstilling aktivt. Noget andet er at føle, mærke og se, at man rent faktisk bidrager til et bedre miljø. Sidstnævnte, mener vi, bør tydeliggøres, og derfor har vi hos nettopower indført en personlig el-deklaration som bevis på dit miljørigtige valg. El-deklarationen bliver udarbejdet én gang om året (om sommeren), hvor du blandt andet får syn for sagen i forhold til mængden af strøm fra danske vindmøller.

Er du til klimavenlig strøm? Tilmeld dig nu og her

Støt den grønne omstilling for kun 19 kroner om måneden – til glæde for miljøet og din pengepung.