Få energi til
at være dig selv

Du synes måske ikke, at el er det sjoveste og mest spændende i verden?
Det behøver du sådan set heller ikke. For det gør vi.
Vi er nemlig regulære elnørder – og det er vi stolte af.

Hjem / App

Gratis elpris app

- gør det let at spare på elforbruget

Brug strømmen, når den er billigst – og spar, når elprisen er høj. Med vores gratis elpris app på din smartphone kræver det altid blot et greb i lommen at finde ud af, hvor meget 1 kWh koster netop nu og om 5 timer. 

Find nemt og hurtigt ud af, hvornår det kan betale sig at være en lyseslukker. Den viser dig nemlig strømprisen lige nu og for hele det aktuelle døgn time for time i en simpel og interaktiv graf.

Du skal have en elaftale med variabel elpris – frem for fast elpris – for at kunne udnytte, når elprisen er billigst. Det får du naturligvis altid som kunde hos nettopower.

Download vores gratis elpris app til din smartphone eller tablet allerede, så du kan følge med strømmen – bogstavelig talt:

Skal jeg starte vaskemaskinen nu, eller skal jeg vente?

Forestil dig det her scenarie; Du har lige smidt vasketøj i maskinen, tilsat vaskepulver og drejet knappen til det ønskede program. 

Nu står du og overvejer, om du skal starte vaskemaskinen med det samme – eller om du kan spare penge ved at udskyde starten nogle timer. Er du som størstedelen af danskere er, så har du sikkert din smartphone i lommen. Den hiver du frem og åbner den elpris-app fra nettopower, som du har installeret. 

Elpris appen fortæller dig, at ’næste billigste time’ (en funktion du får i appen) er mellem klokken 2-3 i nat. Klokken er 19.15, så du udskyder vasken 6 timer, så den starter 1.15 og vasker hen over de billigste timer.

Så enkelt er det! 

Appen gør det let for dig at planlægge dit elforbrug og udnytte det, når strømmen er billigst. Det vil som regel være midt på dagen og om natten.

Sådan bliver du klar til at bruge strømmen, når den er billigst

  1. Download appen til din smartphone. ’Elpriser’-appen er tilgængelig til både Android og iOS.
  2. I appen skal du vælge, om du bør i den østlige eller vestlige del af Danmark. Nu er du klar!
  3. Aflæs elprisen lige nu på appens hovedside, hvor du samtidig får at vide, hvornår næste billigste time for strøm er.

Dine fordele ved at bruge en app til se elpriser

Se din gratis app til strømpriser som en slags energiassistent. Den overvåger ikke dit elforbrug, men gør det let for dig at:

  • Se, hvornår strømmen er billigst.
  • Planlægge, hvornår du skal bruge dine nødvendige strømslugende maskiner i hjemmet.
  • Skære toppen af din elregning.

Vigtigt at vide om elpris appen: Du skal have en elaftale med variabel strømpris for at kunne opnå en besparelse ved at planlægge dit strømforbrug. Det er træls at stå op kl. 3.00 om natten for at vaske tøj, hvis du alligevel betaler en fast pris. Vores elpris app kan mange ting, men ikke mirakler.

Hvad er elprisen
lige nu?

Vil du se, hvad elprisen er netop nu? Så tjek vores liveoversigt

I Elpriser-appen får du de samme informationer som i liveoversigten – bare lige i lommen, direkte i en app. 

I den gratis elpris app er der to måder at se, hvad strømmen koster netop nu. Du kan enten selv aflæse gennemsnitsprisen for indeværende time ved at kigge på søjlerne nederst. Ellers kan du se øverst på siden i appen, hvor der står ’Pris lige nu’. Her får du altså den helt nøjagtige elpris for 1 kWh .

Hvor kommer priserne i appen fra?

Elpriserne i nettopowers app leveres af Energidataservice.dk. Appen viser således, hvad prisen er pr. kWh for den rå strøm. Det betyder, at prisen, som du ser i appen, er uden eventuelle tillæg, abonnementer, skatter og afgifter (såsom transportafgift). 

Elprisen i appen er inklusive moms som udgangspunkt, når du downloader appen, men det har du mulighed for at fravælge inde i appen samt at tilvælge at se prisen inklusive elafgift.